Loopbaanbegeleiding Wij zijn uw weg naar een nieuwe toekomst.

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek zal worden vastgesteld of er tussen beide partijen een solide vertrouwensbasis aanwezig is om het traject te starten. Dus of het klikt.
Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is gratis.
Als u dat op prijs stelt kom ik graag bij u thuis.

Groen licht!  U gaat ervoor, wij ondersteunen u!

Als we de proces stappen van de verschillende trajecten op een rijtje zetten ziet het er zo uit:

Eerste stap:
Kennismaking, is er de klik?, durf jij ervoor te gaan?
Afstemmen van wederzijdse verwachtingen.

Tweede stap:
Intake, uitleg van het traject, plan opstellen, afstemmen en goedkeuring van het plan met opdrachtgever kan zijn werkgever,een arbeidsdeskundige of andere partij.

Derde stap:
Werkafspraken maken, opsporen van eigen kwaliteiten, zelfreflectie, individuele coaching en de eerste aanzet tot een eigen plan van aanpak.

Vierde stap:
Vanuit eigen identiteit het verkennen van de situatie (vaak intern) en de markt gebruikmakend van de kernkwaliteiten, affiniteit en zoeken waar de passie zit.
Zijn er opleidingsmogelijkheden die ingezet kunnen worden.
Het zelfstandig gaan verkennen van vacatures, verkennen van ondernemers kwaliteiten, de mogelijkheden zien en gebruikmaken van de opgedane netwerk methodes.

Vijfde stap:
Eventuele ondersteuning bij sollicitaties, overwegen van proefplaatsing, jobcoaching in of extern, mogelijkheden starten eigenbedrijf onderzoeken, optimaliseren van communicatie en het vaststellen van blokkerende overtuigingen en het opruimen hiervan.

zesde stap:
Begeleiding bij proefplaatsing, Jobcoaching bij nieuwe baan, ondersteuning en begeleiding bij opzetten en startperiode van eigen bedrijf.
 © 2023 Loopbaanbegeleiding  •  Powered by beat247