Loopbaanbegeleiding Wij zijn uw weg naar een nieuwe toekomst.
Recommandatie december 2014
Ik heb gedurende zo’n anderhalf jaar zeer prettig met Jerry Verhoeff samengewerkt. Namens het ROC West-Brabant is Jerry betrokken geweest bij diverse opleidingstrajecten, waar hij met name de medewerkers in de praktijk heeft gecoacht. Zijn kennis van zowel productie- als procestechniek alsook zijn ervaring met pragmatisch werken conform LEAN richtlijnen maken hem tot een waardevolle (praktijk)opleider. Jerry heeft het vermogen verbinding te maken tussen theorie en praktijk en tussen mensen en organisaties. Hij kan hierbij zowel de medewerkers als de organisaties spiegelen en confronteren met hun ambities.
Jerry is altijd bereid een stapje extra te doen indien dit nodig is en de ontwikkeling van de ander staat bij hem voorop. Hij heeft in onze gezamenlijke trajecten niet alleen mensen begeleid bij hun opleiding, hij heeft ook als assessor diverse deelnemers hun moment of fame bezorgd door hen op een rustige manier te coachen bij het praktijkdeel van hun examen. In onze samenwerking is er altijd sprake geweest van openheid en vertrouwen naar elkaar, waarbij het initiatief menig keer van zijn kant kwam naar aanleiding van een opgevangen signaal. Naast het zakelijke aspect is Jerry ook een heel fijn mens, een mens waarvan ik blij ben dat ik hem heb leren kennen. Ik gun iedere organisatie een Jerry.

Evelien van Lenthe, Begeleider Praktijkleren ROC West-Brabant


Er zijn 34 reacties op 'Forum' Laat een reactie achter
Dirk 19-09-2022 07:57:49
EVC traject
Met behulp van Jerry het evc traject tot een goed resultaat doorlopen.

Bedankt Jerry 9 nov examen apk keurmeester
ViktorUnugShouttini 02-12-2021 11:14:15
VENGI
??? ????? ??????? ???? ? ?????? ??? ???????? ?????  forum.splav.ru
Sander Meester 22-12-2020 19:33:46
Begeleiding
Jerry heeft mij heel goed geholpen en begeleid tijdens mijn EVC traject. Duidelijk en helder in de communicatie! Bedankt voor je hulp en succes verder
D. El Fanani 18-09-2020 19:23:10
Begeleiding EVC traject
Via EVC traject eerst een begeleider die niets van zich liet horen, daardoor het traject 2x moeten verlengen. Daarna Jerry toegewezen gekregen en daar was ik heel blij mee. Jerry heeft me goed geholpen met het EVC traject en kon altijd bij hem terecht voor vragen en hij stond altijd voor me klaar. Hij hield het goed in de gaten zodat ik het op tijd kon afmaken. Hij is een erg betrokken begeleider. Bedankt voor je steun Jerry.
ron lander 18-05-2020 17:01:06
evc traject
Jerry,
Bedankt voor de support en ondersteuning tijdens mijn EVC traject(apk monteur/meester). Als ik met vragen zat kon jij ze altijd beantwoorden. en legde het super fijn en goed uit wat ik moest doen en hoe ik het moest doen
Jeroen Hertogh 05-06-2018 17:16:25
EVC criterium gericht interview.
Ik heb onlangs in een gericht interview (de zogenoemde zelfevaluatie) met Jerry gesproken. Dit heb ik ervaren als een heel prettig en ook leerzaam gesprek. Jerry is in mijn ogen een heel ervaren assessor en heeft op meerdere vlakken veel ervaring. Ook deelde wij veelal dezelfde mening. Ik heb een zeer goed en ook leuk gesprek met Jerry gehad en vond het jammer dat de tijd alweer om was na 2 uur. Jerry bedankt voor alles.
René 04-12-2017 13:56:13
Begeleiding
Jerry,

Je directe benadering heb ik als prettig ervaren.
De tips en handvatten die je gegeven had, heeft nog extra inspiratie bij me losgeweekt.

Thx

René
Alexander 17-10-2017 13:09:15
Begeleiding door Jerry
Tijdens het EVC-traject heb ik handvatten van Jerry ontvangen. De verschillende documenten met hun gebruik zijn duidelijk gemaakt. Deze documenten zijn door mij gebruikt. Het EVC-traject heb ik in een snel tempo kunnen afronden. Bedankt voor de hulp .
Chris Dijkstra 06-06-2017 11:59:36
Advies en begeleiding
Beste Jerry. Als vrijwillig bestuurder van een grote vereniging heb ik grote waardering voor jou als mens en als mediator. Je wijze van aanpak en de positieve manier waarop je vragen en problemen aanpakt is zeer opbouwend. Je instelling en benaderingswijze werkt motiverend en geeft ook onze medebestuurders een lift. We hopen nog lang op je medewerking en advies te mogen bouwen. Onze dank en veel succes met je mooie job.
connie Timmer 31-05-2016 21:59:41
metselworkshop 24-05-2016
Jerry heeft een metselworkshopgegeven aan een groep 1-2 in Niftrik. Hij wist de kinderen van begin tot eind te boeien. Enthousiaste reacties, ook van ouders.
Annemiek Mulder 21-03-2016 09:59:33
metsel workshop groep 3
Jerry,
Reuze bedankt voor de workshop die je in groep 3 gegeven hebt! De kinderen hebben voor het project "bouwen"
zelf cement gemaakt en een muurtje van baksteentjes die je voor hun op maat had gezaagd.
Duidelijke uitleg en super begeleiding!
Ze kijken er naar uit wanneer je weer komt :)
groet, Annemiek
Nikolaj Mies 14-12-2015 15:33:38
EVC traject
Jerry,
Bedankt voor de support en ondersteuning tijdens mijn EVC traject(logistiek supervisor). Als ik met vragen zat kon jij ze altijd beantwoorden. Ik hoop dat de einduitslag net zo goed is als de samenwerking met jou. Maar daar ga ik wel vanuit ;)

Groeten Nikolaj Mies
Jeroen Lorkeers 01-09-2014 10:09:37
Begeleiding adendum CGO2
Jerry heeft de extra lessen/onderwerpen vanuit de adendum van de ROC prima neergezet. medewerkers voor elke sessie goed ingelicht, opdrachten meegeven en vervolgens daar ook goed in begeleid. Jerry weet op een uitdagende manier medewerkers te trikkeren waardoor zij enthousiast aan de slag gaan. resultaat mag er zijn. mede dankzij Jerry zijn de 18 medewerkers ook allemaal geslaagd. Jerry bedankt voor je bijdrage en wie weet tot ziens.
Groetjes Jeroen Lorkeers
Rick van der Linden 06-02-2014 10:01:27
Begeleiding
Jerry is een opgewekte, bekwaamd en een uiterst serieus begeleider.
Ik vond het fijn om met hem te mogen samenwerken.
iemand die weet hoe het hord en goed luisterd en daar de juiste aanpak voor weet te vinden om het juiste in de cursist lost te krijgen.
gewoon Super.
klaske 17-05-2013 21:08:07
ncoi/evc begeleiding
Ik heb het ontzettend getroffen dat ik Jerry Verhoeff als begeleider kreeg voor mijn EVC procedure. Zonder hem had ik niet zo'n goed resultaat behaald. Hij motiveerde me, gaf me goede raad, en zette zich voor me in. Heel erg bedankt daarvoor! groeten Klaske
M. Kesseleer 30-06-2012 12:07:57
Opleiding Logistiek Supervisor
Jerry, bedankt voor je eindeloze geduld gedurende mijn opleiding Logistiek Supervisor bij het ROC de afgelopen 2 jaar. Zonder jou vastberadenheid zou ik niet zo ver zijn gekomen. Geslaagd juni 2012.
Jelleke van Berkel Account manager Onderwijs bij Maandag 22-03-2011 19:26:11
Bijwonen van een les
"Ik heb een van de lessen techniek van Jerry bij mogen wonen. Een zeer leerzame dag waarin ik een ervaren docent met een groot didactisch vermogen aan het werk heb gezien. Door met veel geduld en humor zijn les in te vullen, gingen de leerlingen vol enthousiasme met de praktijkopdracht aan de slag!"
Brord Konings 18-11-2010 00:40:10
Collega van Jerry bij Digital/Compaq 17-11-2010 17:36:12
Dear Jerry,

Details of the Recommendation: "Jerry is an inspired manager; a real people person. Instrumental is his cross-functional, cross-team and cross-organizations approach. He proves "1 +1 = 3". Trough his style he is able to get more out of people and create succesfull teams." Brord Konings
A. van Oosterom 18-06-2010 20:33:07
consul van bungalowpark Le Mattas
De heer Verhoeff is een meester in het luisteren en zal altijd proberen om problemen op een positieve manier (dus voor alle partijen) op te lossen. Hij heeft hierbij in onze vereniging van medeeigenaren zeer veel goed werk gedaan en iedereen hoopt dat hij nog vele jaren als consul aan zal blijven.

Vriendelijke groet,
A. van Oosterom
Roel 15-06-2010 16:05:53
Personal coaching
Roel 15-06-2010 10:34:33
Bedankt
Jerry bedankt,
Je hebt me voortreffelijk geholpen om in een paar snelle en simpele sessies een hoog rendement te halen.
Bedankt!!
Groet,
Roel
Sander 27-05-2010 12:21:56
Invallen Klas Manager Transport en logistiek
Jerry bedankt voor de tijd die jij bij ons hebt les gegeven. Dankzij jouw zijn we weer een stuk verder gekomen. succes nog!

Groeten Sander
Rik 21-05-2010 11:29:01
Invaller klas Manager Transport en Logistiek (MTL) Roc-Nijmegen.
Na een rommelige tijd door diverse ziektes en een slecht functionerende docent/schoolmanagement, kwam er een tijdelijke ''vervanger'' voor onze klas: Manager Transport en Logistiek. We liepen ver achter met bepaalde onderdelen, en veel dingen waren niet of onduidelijk geregeld. Nadat we in het begin als klas zijnde met Jerry alles hadden uitgezocht heeft hij met ons een planning gemaakt, zodat we de achterstand bij konden werken. Ook heeft Jerry veel vragen weten te beantwoorden over toetsen, hoe de dingen op school werkelijk in elkaar steken en over wat er wel/niet geregeld was. De lessen die hij verzorgde waren goed en hij behandelde de stof echt duidelijk. Ook zo af en toe eens tijd voor wat gezelligheid. Ook heeft hij mensen die met iets persoonlijks zaten goed geholpen. Jerry kwam bij ons over als een gemotiveerde/vrolijke man die de tijd neemt voor problemen maar je ook in laat zien wat je er zelf aan kan doen.

Namens mij (Rik) en de rest van de klas BEDANKT!!! en veel succes bij de Chauffeurs en jou andere werkzaamheden.

Managers transport en logistiek (MTL)
Henk Weijers 24-04-2010 07:37:08
Jerry, bedankt!
Graag wil ik Jerry langs deze weg bedanken voor zijn bijdragen om gemotiveerd te blijven toen ik na ruim 28 jaar op zoek moest naar een nieuwe uitdaging.
Jerry kan prima luisteren en komt met nieuwe ideeën. Als de motivatie even was gezakt gaf een telefoontje met Jerry weer een duw in goede richting.
Een warme motivator met frise ideeën, veel contacten, een open deur en een warm hard
Groeten
Henk Weijers
Nelis 16-08-2009 13:43:13
Ontwikkelingen
Jerry,
Een slogan van je "toeval bestaat niet" klopt volgens mij inderdaad.
Het moment dat ik het gevoel te hebben op een dood spoor te zitten kwam jij bij ons binnen wandelen. De ontwikkeling die wij als bedrijf en persoonlijk hebben doorgemaakt is geweldig. Persoonlijk wil ik je danken en zakelijk moeten we zorgen dat we ons door blijven ontwikkelen.Jerry hartelijk dank hiervoor en hopelijk kunnen we binnenkort weer verder groeien met jou helpende hand.

Groeten Nelis
Theo 13-07-2009 21:35:14
Hi Jerry
Jerry : ik wil je bedanken voor je begeleiding, je adviezen en alle discussies die we gevoerd hebben. Het heeft mij ontzettend geholpen om op het punt te komen waar ik nu ben. Ik vond het prettig om met je samen te werken en wens je alle succes in de toekomst
Robert van der Laan 29-06-2009 15:11:37
Recommendation
“Jerry is a very sociable and highly committed peoples manager, who is capable of quicly finding the weak spots in an organisation and the right tune for every situation; on top of that he is a VERY STRONG MOTIVATOR to get people behind him to implement necessary changes! I can strongly recommend Jerry if you're looking for an outsider to restructure your company.” June 29, 2009

Top qualities: Great Results , Personable , High Integrity

Robert van der Laan
hired Jerry as a Trouble shooter in 2000
Bart Derks - Kwaliteit Manager (in opleiding). 31-10-2008 16:12:09
POP persoonlijk ontwikkeling project.
Door de keuze om een nieuw vakgebied te leren heeft Jerry met mij een persoonlijk ontwikkeling project doorlopen.
Ik heb dit als zeer nuttig en prettig ervaren. Met hulp van Jerry plus de aangedragen literatuur heeft hij mij enorm gemotiveerd en veel inzicht geven omtrent diverse onderwerpen: Kernkwaliteiten / Communicatie / Prioriteit stellingen / Tijd management / doelgerichte probleem oplossingen. Na aanleiding van de POP ben ik gestart met een avond opleiding die mijn persoonlijke ontwikkeling zal voortzetten.
Jerry bedankt voor al je hulp en ik wens je veel succes verder.
Drs. Alessandro Tadeo Paula 31-10-2008 13:46:55
Reactie
Aldo Paula, directeur HyperLeap 02-02-2008 13:49:21
Focus herwinnen
Dhr. Verhoeff heeft ons geholpen onze focus te hervinden. We waren zo druk bezig met het werk van alle dag, dat we onze prioriteiten dreigden uit het oog te verliezen.
Hoe pas je bedrijf aan de veranderde situatie? Hoe behoud je het succesvolle? Dhr. Verhoeff bewees ons hier zijn werkelijke kwalitieten door bij te springen in de juiste rol. Met behulp van hem hebben wij een systeem ontwikkeld om onze successen te kwantificeren en te managen, en moeilijkheden in ons voordeel om te buigen.

Sindsdien hebben wij ons doel weer in het vizier!
Henk Reef 31-10-2008 13:42:27
Recommendation
“Jerry is an excellent “people manager”. His strongest competence: He is able to built teams that are motivated, flexible and understand what has to be done. DEC started a new facitlity for software replication in Holland. Jerry’s ability and contribution to select, manage and motivate people has been one of the pillars for the success of the organization.” May 26, 2008

Henk Reef , Manufacturing manager , Digital Equipment Corporation
managed Jerry at Digital Equipment
Wim 31-07-2008 09:34:33
Positieve ervaring
Jerry is voor mij een enthousiaste, stimulerende en inspirerende leidiggevende en collega geweest die zijn medewerkers enorm veel ruimte geeft voor persoonlijke ontwikkeling. Hij is in staat het beste uit mensen naar boven te halen.
Clemens 28-02-2008 16:25:30
Positive Working Relation
Ik heb Jerry Verhoeff leren kennen als een prettige man om mee samen te werken. Hij is erg goed in luisteren en probeert steeds nieuwe wegen te vinden om mensen tot elkaar te brengen. Dit is zijn methode om zaken opgelost te krijgen. Klanten zijn bij Jerry Verhoeff aan het juiste adres.

Clemens Linderhof
Directeur APICT
Sacha Beer 26-02-2008 19:53:32
Mijn loopbaan begeleiding
Ha die Jerry AKA Koos.
Zoals je weet ben ik weer aan 't werk sinds Juli 2007 met mijn dank aan jou en die mij bijna iedere week belt en met die gooie woorden op tijd zeggen. Ook na al die jaren en toch nog steeds goed kerel. (en lol dat we hebben he...)Ik ben zeker heel erg blij dat jou ben tegengekomen. Ik wenst je heel veel succes met alles wat je doet en ook met LB-begeleiding.

Groetjes,
Sacha
Niels 01-02-2008 12:10:59
Vriend
Jerry is gewoon een fantastisch persoon die zich graag inzet voor het welzijn van de mens.
Het is een man met humor en een groot hart, iets wat hem siert.

Reintegratie wilt hier nog niet echt lukken door aanhoudende lichamelijke klachten maar contact had ik regelmatig met Jerry!
Altijd weer even lekker relativeren, want dat is ook erg belangrijk. We hebben nog steeds contact en dat zal zeker zo blijven, Jerry, de koffie staat altijd klaar. Je weet me te vinden.


Groeten van Niels a.k.a MankeNelis ;)

ps: die rekensom voor het publiceren van het bericht mogen wel wat makkelijker, haha. Grapje!
stanley 19-01-2008 00:05:54
begeleiding
Jerry is een persoon die mij heel erg goed begeleid,en daarmee ook heel erg goed en fijn geholpen heeft.Hij heeft mijn wensen en behoeften eerst geïnventariseerd en bekeken en daarop ingespeeld. Het is voor mij altijd prettig geweest om met hem te hebben gewerkt. Zelfs na onze samenwerking is er nog goed contact. Jerry, bedankt en succes

groetjes Stanley Filon
 
Laat een reactie achter
onderwerp
reacties *
uw naam
e-mailadres
Spambeveiliging
Nederlands
English
Deutsch
Français
Voorkom spam: Klik op de citroen
 © 2024 Loopbaanbegeleiding  •  Powered by beat247